Quote bericht

Een quote bericht is een digitaal aanbodbericht die je vanuit je eigen kwekers software naar ons stuurt om het aanbod toe te voegen en te wijzigen.

Een quote bericht kan zowel regulier aanbod bevatten als klantspecifiek aanbod. Bij een quote bericht wordt dit onderscheid gemaakt door een distributielijst mee te geven. Binnen FloraXchange staan de distributielijsten vast bij de exporteurs waardoor er vanuit het kwekerspakket direct weeklijsten gevuld kunnen worden.

Regulier aanbod wordt standaard niet online gezet. Op de pagina 'Mijn Bedrijf' kan met een vinkje aangegeven worden dat dit wel gewenst is.

Welke softwarepakketten kunnen het?

Plantcommerce, Wintree, Match-online, Navision zoals bijvoorbeeld IS Agriware® en SDF kunnen quote berichten insturen. Werk je met een softwarepakket die hier niet tussen staat? Er is een grote kans dat deze als nog gekoppeld kan worden. Neem daarom contact op met onze helpdesk via: 0174-725499.

Merel Prins

Geschreven door Merel Prins

Merel verzorgt de marketing en communicatie rondom FloraXchange en zorgt ervoor dat de gebruikers op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Deze pagina is wo 13 januari om 15:28 voor het laatst gewijzigd