Zichtbaarheid artikelen

We krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om artikelen wel zichtbaar te maken op de kwekerspagina of in de catalogus zonder prijzen in te hoeven vullen. Vooral kwekers van snijbloemen en buitengoed stellen deze vraag met regelmaat. Om dit mogelijk te maken is er een extra instelling bijgekomen in het artikelscherm. Met deze instelling kan de kweker kiezen of de leverperiode wordt bepaald door:

  • Het reguliere aanbod
  • In te geven van en tot week
  • Jaarrond

Waar heeft dit gevolgen?

Standaard staat deze instelling op 'op basis van regulier aanbod'. Dit houdt in dat de van- en totdatum in het aanbod als bron wordt gebruikt voor de leverheidsperiode. Na het automatisch insturen van nieuwe artikelen (bijv via de Quotes) is dit dus de gekozen optie. Door er zelf voor te kiezen om hem naar weeknummers of jaarrond te zetten kan je de leverperiode ingeven zonder aanbod te maken.

Jefry van den Hoeven

Geschreven door Jefry van den Hoeven

Jefry is een van de oprichters van FloraXchange. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de continue ontwikkeling van het platform. Zijn belangrijkste taak is om nieuwe ideeën en wensen om te zetten naar logische oplossingen.

Deze pagina is di 18 oktober om 14:54 voor het laatst gewijzigd